Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

rindu means missing someone who u love the most ! !
Saturday, 7 January 2012 ★ 2:41 pm │ (1) angels
tawu tak makne nyer nih?
humm saye rindu awk lah makne nyer . .
sape?
awak la . . mr.berry bucuk saye . .
walaupon saye dah balik bangi . . tak bermakne saye tak balik johor lah wak . .
by hook or by crook . . saye akan balik gak 20 hb ni . .
sebab nak tuntut hadiah dari 
1-awk
2-ayah
3-mama
4-akak-
5-kwn-2
6-nenek
hehehe banyak tak.. hehe hope this becoming birthday yang best sangat . .
tapi  . . . 
tanak tua  . . boleh ke? dah 19 tahun dah..tak nak . . . nak still 18 lah . .
org kate 18 tahun nih umur yang paling mude di alam menjangkau mase dewasa nih..
tol tak?
oleh kerana cuti saye 21 january nih . .
dengan ini . . 
saye NURUL AIN SYUHADA BT ABDUL MUTALIB
mengishtiharkan bahawa pade 23/1 dan 24/1/2012 yang jatuh pade hari ISNIN dan SELASA..
saye bagi cuti pade anda semua yang bergelar pelajar mahupon pekerja..
*hahaha


p/s: sewel jap.. sebab bosan lah kat sini !
ptg nak keluar lah




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where i tell u guys about my stories a little bit myself, i already 9teen and i was studying in KOLEJ POLY-TECH MARA BANGI,SELANGOR.i have facebook account..so kalau korg nak add (except me).Alright, you've got it.okay? bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
rindu means missing someone who u love the most ! !
Saturday, 7 January 2012 ★ 2:41 pm │ (1) angels
tawu tak makne nyer nih?
humm saye rindu awk lah makne nyer . .
sape?
awak la . . mr.berry bucuk saye . .
walaupon saye dah balik bangi . . tak bermakne saye tak balik johor lah wak . .
by hook or by crook . . saye akan balik gak 20 hb ni . .
sebab nak tuntut hadiah dari 
1-awk
2-ayah
3-mama
4-akak-
5-kwn-2
6-nenek
hehehe banyak tak.. hehe hope this becoming birthday yang best sangat . .
tapi  . . . 
tanak tua  . . boleh ke? dah 19 tahun dah..tak nak . . . nak still 18 lah . .
org kate 18 tahun nih umur yang paling mude di alam menjangkau mase dewasa nih..
tol tak?
oleh kerana cuti saye 21 january nih . .
dengan ini . . 
saye NURUL AIN SYUHADA BT ABDUL MUTALIB
mengishtiharkan bahawa pade 23/1 dan 24/1/2012 yang jatuh pade hari ISNIN dan SELASA..
saye bagi cuti pade anda semua yang bergelar pelajar mahupon pekerja..
*hahaha


p/s: sewel jap.. sebab bosan lah kat sini !
ptg nak keluar lah




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST